Alles in 1 Tele2 krijgt een upgrade

Tele2 kan ook binnenkort met de grote jongens gaan mee doen. Het netwerk van Tele2 krijgt namelijk een update. Het alles in 1 van Tele2 wordt binnenkort dan ook veel sneller.
Hoe heeft Tele2 heeft voor elkaar gekregen?
alles in eenTele2 is bezig met het opbouwen van zijn eigen netwerk, maar die is nog lang niet klaar. De hulp voor Tele2 komt uit een onverwachte hoek, want niemand minder dan de concurrent van Tele2 gaat hun helpen. Deze concurrent is KPN, waarmee Tele2 een nieuwe contract is overeengekomen voor een jaar. Met de nieuwe netwerk kan Tel2 snellere internet aanbieden wat van groot belang is. Tele2 raakte namelijk veel alles in 1 klanten kwijt door de lage internet snelheid. Met de snelle internet kan Tele2 huidige alles in 1 klanten behouden en nieuwe klanten voor alles in 1 aantrekken. Wil je meer weten over de ontwikkelingen tussen Tele2 en KPN lees dan ook eens het artikel op AD.nl.
Hoe zit het met KPN?
KPN maakt zich geen zorgen over het alles in 1 van Tel2, want dankzij deze deal kunnen ze sneller hun netwerk moderniseren. KPN wil namelijk het gehele netwerk vervangen met glasvezel en Tele2 zat in de weg. Dankzij deze deal kan KPN moderniseren, waardoor ze beter met Ziggo kunnen concurreren op het gebied van alles in 1. Ze verdienen ook nog eens wat geld aan Tele2 wat toch een hele kleine concurrent is vergeleken met Ziggo.

Ziggo en KPN

KPN tegen UPC en Ziggo voor alles in 1Ziggo en KPN zijn op het moment de grootste concurrenten van elkaar en strijden om alles in 1 klanten. Ziggo heeft wel een voordeel over KPN doordat het nu over de netwerk van UPC beschikt. Sinds de fusie tussen UPC en Ziggo heeft Ziggo een veel sneller internet in zijn alles in 1. Wil KPN blijven concurreren met Ziggo, dan zal het zijn netwerk snel moeten upgraden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *