Samsung Galaxy S5 review

Samsung Galaxy S5 is de meest verkochte smartphone in de wereld en het is 1 keer meer verkocht dan de iPhone. Samsung heeft dit te danken aan de geweldige besturingssysteem van android en de gebruiksgemak van de Samsung Galaxy S5.

Langer en sneller

Samsung Galaxy S5De Samsung Galaxy S5 werkt ook langer en sneller. De accu van de smartphone is aangepast, waardoor er veel langer gebruik kan worden gemaakt van de smartphone. Dankzij nieuwe processors is het ook veel sneller dan zijn voorganger, de Samsung Galaxy S4. De Samsung Galaxy S5 is sneller dan de meeste computer en laptops, vooral als je het met oude laptops en computer vergelijkt.

De accu vervangen

Het mooi van de Samsung is ook, dat de accu van smartphones gewoon vervangen kan worden. Zo kun je een paar accu’s kopen en het gelijk vervangen, wanneer de accu op is. Dit is handig wanneer je onderweg bent en geen optie hebt, om de accu op te laden. Met een extra accu voor de smartphone kun je gewoon doorgaan, door het binnen 2 tellen de accu te vervangen. De accu vervangen is bij de iPhone ook wel mogelijk, maar dit moet meestal wel door een professioneel gebeuren, omdat je de accu van de iPhone er niet zomaar uit kunt halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *