50/50 Deal voor je auto

5050 DealWil je een nieuwe auto kopen en heb je niet veel geld bij de hand? Dan kun je voor de 50/50 deal kiezen. Bij de 50/50 deal betaal je de helft van het aankoopbedrag en de rest kun je in termijnen betalen. Het mooie is dat je geen rente betaald over de termijnen. Je betaald dus puur voor de auto.

Veel mensen sluiten een lening af om een auto te kopen, wanneer ze het geld er niet voor hebben. Ze betalen dan wel rente over het bedrag dat ze lenen. De auto wordt zo veel duurder dan die eigenlijk waard is. In elke termijn zit namelijk ook rente, er wordt dus niet enkel voor de auto betaald. Hierdoor duurt het langer voordat de auto afbetaald is en de termijn bedrag is hoger.

Bij de 50/50 deal betaal je slechts de helft van het aankoopbedrag en soms is er ook een inruil mogelijk. De rest van het bedrag kan dan verdeelt worden over een periode van 12 tot 36 maanden. Bij de 50/50 deal betaal je ook absoluut geen renten. Je betaald dus puur voor de aflossing van de auto. Je moet dan zelf kijken of je het bedrag binnen 12 maanden kan aflossen of dat je er toch wat meer voor nodig hebt.

Wil je meer informatie over de 50/50 deal? Bezoek dan eensĀ http://autoservicehaarlem.nl/50-50-deals.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *