Ramen vervangen

Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om hun ramen te vervangen. Dit komt doordat hun huis zo meer waard word en ze besparen ook nog eens op de energie kosten.

Hoe bespaart het kosten?

Ramen vervangenIn veel bestaande woningen is staal gebruikt om de ramen te maken en alhoewel het er wel mooi uitziet heeft het geen meerwaarde. Staal isoleert namelijk niet, waardoor de stookkosten flink oplopen. Door de ramen komt er namelijk in de winter veel koude lucht binnen, waardoor de verwarming overuren moet draaien. In de zomer is er ook weer een probleem, namelijk dat de airco overuren moet draaien en dit komt ook door de slechte isolatie. Door de ramen te vervangen met een isolerende raam kan er dus flink bespaart worden.

Waar vervang je het mee?

De oude worden vervangen door energiezuinige ramen met isolerende eigenschappen. Hierbij wordt er vaak gekozen voor aluminium of PVC ramen. Beide materialen zorgen voor goede isolatie en zijn ook nog eens duurzaam. Stalen ramen kunnen bijvoorbeeld roesten, maar aluminium en PVC ramen zullen nooit roesten.

Deze ramen zijn ook makkelijk te plaatsen, waardoor veel huiseigenaren besluiten om het zelf te doen. Door het zelf te doen besparen ze ook weer flink geld en word het een goedkopere investering. Kijk voor meer informatie op een van de onderstaande websites:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *