Tegels in de outlet kopen

Waarom te veel betalen, wanneer het mogelijk is om tegels ook goedkoop te kopen?

Online wandtegels kopenTegenwoordig is het ook mogelijk om in de outlet winkels tegels te kopen. Deze outlets staan beter bekend als de tegeloutlet. In de tegeloutlet kun je vloertegels en wandtegels kopen tegen hele scherpe prijzen. Je krijgt dezelfde hoge kwaliteit tegels dat je ook in de winkel zou krijgen. In de tegeloutlet betaal je minder, omdat het een oudere collectie betreft. Iedere keer als er een nieuwe collectie van vloertegels en wandtegels uit komt, word de oude collectie vervangen. De nieuwe collectie wordt dan in de winkel verkocht en de nieuwe collectie word in de tegeloutlet verkocht.

De tegeloutlets hebben ook gemerkt dat het online verkoop de laatste jaren flink gestegen is. Veel tegeloutlets bieden daarom hun tegels ook online te koop. Je betaald dan ook vaak iets minder in de online outlet, omdat die lagere kosten hebben. Het verschil is niet groot per pakket, maar het loopt natuurlijk wel op. Tijdens het tegelen van de muren of vloer heb je zeker meer dan 1 pakket nodig.

Bij de tegeloutlet geld ook vaak de regel op is op, omdat het hier de oude collectie betreft. Er wordt wel altijd aangegeven hoeveel pakketten er beschikbaar zijn van een bepaalde vloertegel of wandtegel. Wil je meer informatie over tegels of tegeloutlets? Bezoek dan eensĀ een van de onderstaande websites:

http://www.fliesenxl.com/nl/restpartijen-tegels.html

http://www.tegeloutlet.nl/

http://www.tegeloutletschagen.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *