Woonwinkel of een woonwinkelketen?

Ieder consument heeft zo zijn eigen voorkeur de een winkelt liever bij een woonwinkelketen zoals Leen Bakker en de andere winkelt liever bij een woonwinkel Enschede. Het ligt vooral aan het budget en smaak. Beide hebben voordelen en nadelen.

Het nadeel van een woonwinkel Enschede tegenover een woonwinkelketen als Leen Bakker zijn de kosten. Een woonwinkelketen kan kosten en verlies compenseren met omzet van andere vestigingen. Op deze manier kunnen ze hun producten goedkoper verkopen en als het dan een tijdje minder gaat is het geen probleem. Een woonwinkel Enschede kan het niet want het is maar een winkel. Vooruitdenken en producten duurder verkopen zijn nodig om de kosten bij te kunnen houden en winst te maken.

Een woonwinkel Enschede heeft ook zijn voordelen en die zijn vaak belangrijker. Het inkopen voor een woonwinkel Enschede wordt op kleine schaal gedaan van iedere product worden er maar paar gekocht. Van iedere meubel worden er bijvoorbeeld 5 of minder gekocht. Het ligt er ook aan hoe goed de inkoper denkt dat het zal verkopen. Zo ontstaat er een diverse assortiment aan producten. Bij Leen Bakker kom je bijvoorbeeld maximaal 5 verschillende banken tegen dat ze in de honderden hebben. Bij een woonwinkel Enschede kom je aan de andere hand minimaal 10 verschillende banken tegen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *